115

Glass, stål og naturstein i bassenget

Ved å kombinere materialer får du et eksklusivt og unikt uttrykk

For VaBa.no

Svein Olav Lenes

VaBa.no

15. november 2023
For VaBa.no

Svein Olav Lenes

VaBa.no

15 November 2023
https://cdn4cmboligkanalen.azureedge.net/20231127090219279.png?maxwidth=2000 https://cdn4cmboligkanalen.azureedge.net/20231127090219279.png?maxwidth=900
0

Hos VaBa er vi opptatt av å levere bassenger som er skreddersydd til kundens ønsker og behov. Vårt hovedprodukt er Niveko-basseng laget i high tech polymer der både størrelse, form, trapper og liknende kan skreddersys på akkurat den måten du ønsker. Mulighetene stopper imidlertid ikke der, og de siste årene har vi sett en stadig økende interesse for å bygge basseng i andre materialer – og gjerne kombinasjoner av materialer som glass, stål og naturstein. Det gir muligheter til å lage helt unike basseng som skiller seg ut i mengden.

En av mulighetene du har, er å velge et basseng der bunnen og tre av veggene er i rustfritt stål eller betong, mens hele eller deler av den siste veggen er laget av glass. Både kort- og langsidevegger kan være i glass. Uansett hva du velger får du et vindu ut av bassenget som gir en helt spesiell infinity-effekt. Kombinere du dette med overflow slik at vannet ligger helt opp til bassengkanten, blir sluttresultatet enda mer spektakulært. Hos VaBa forhandler vi stålbasseng og akrylglass anerkjente produsenter som Gassner og Holland Aqua Sight.

Glass og stål egner seg også godt i kombinasjon med naturstein. En klassisk løsning er å velge naturstein rundt kantene av bassenget og som platting ellers. Hos VaBa forhandler vi norsk naturstein av beste kvalitet fra Lundhs Real Stone. Deres naturstein egner seg også godt til utekjøkken og andre bruksområder i uterommet.

Overflow-ramme i stål til betongbasseng

VaBa kan også levere overflow-rammer i stål til betongbasseng. Overflow-rammen er ganske enkelt en stålramme som settes på toppen av bassenget, og som gir en overflow-effekt der vannet renner likt ut til alle sider og flukter med gulvet rundt. Betongveggene kan kles akkurat slik du ønsker, enten du vil bruke liner, glassmosaikk eller naturstein. Dette gir med andre ord gode muligheter når det kommer til design, uttrykk og kombinasjoner av materialer.

Ikke bare for store basseng

Det er ikke alle som har lyst, plass eller økonomi til å bygge store basseng. Da kan mindre varianter som spabad, swimspa og cold-dip være en god løsning. Også her er vårt kjennetegn og vår forse at vi kan tilby skreddersøm, inklusive løsninger i betong med overflow-ramme.

Det er med andre ord ikke noe forskjell i mulighetene til individuell tilpasning om du bygger stort eller lite basseng. Derfor lager vi plassbygde utebad som passer perfekt til ønskene du har og til akkurat ditt uterom. Det innebærer selvsagt muligheten til å kombinere ulike materialer for å gi utebadet et eksklusivt og unikt uttrykk som gjør det til et smykke og designelement.

Alle våre spesialtilpassede utebad er nedsenket på samme måte som de store bassengene. På den måten glir de mer sømløst inn i omgivelsene.

Ta kontakt med oss i dag dersom du vil høre mer om mulighetene eller har ideer du vil diskutere med oss. Vi i VaBa kan stå for hele bassengprosjektet hvis du ønsker det. Ved hjelp av solide partnere tar vi både hånd om prosjektering, betongarbeider, montering, innkjøring og alle andre oppgaver som må gjøres i forbindelse med å bygge et basseng. 

title

input field

Mark if required

CONTACT INPUT BOX

Mark if required

CONTACT INPUT BOX

Mark if required

CHECKBOXES

Jeg ønsker å bli kontaktet for å få:

Mark if required

CHECKBOXES

Jeg er interessert i:

Mark if required

single button

62


4016
TrueFalsec-181
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190327125436566.png #FFFFFF
Les også